Deelnemers backup 2021

logo PinnyFair1

Inmiddels hebben zich al weer een aantal deelnemers aangemeld.

Double Eye Design

Handgemaakt edelsmeedwerk, versieringstechnieken:  emailleren, metaalembossing en flame painting. Workshops in studio in Wouwse Plantage.


Double Eye Design

Van Driel Landschapsbeheer

Van Driel landschapsbeheer is familiebedrijf gespecialiseerd in landschapsbeheer in opdracht van gemeenten en natuurorganisaties. Hiernaast verkopen we artikelen zoals schapenvachtjes, wollen sloffen en handcreme's
Van Driel landschapsbeheer

Rabarberkwekerij Mies BV

Rabarber van Rabarberkwekerij Mies BV, U herkent hem uit duizenden. Die rode/frisgroene kleur, fijne smaak, lekker! Rabarber is rijk aan vitamine C en veel mineralen. Er zijn heerlijke recepten mee te maken, heel veelzijdig, zowel voor bij een hoofdgerecht, als voor bij een nagerecht. Ook laten we met onze eigen rabarber vlaaitjes bakken bij een plaatselijke bakker in Nispen. Lekker fris van smaak bij de koffie. Genieten!!
Rabarber

Minibieb de Spil

Boekenkraam van Boekspot/Minibieb de Spil.
Boekspot/Minibieb

Salientje

Salientje is een (on line) theewinkeltje in Roosendaal. Bij ons kan je terecht voor de heerlijkste biologische losse thee en leuke accessoires. 

Salientje

Natuurpoort Wouwse Plantage

Pinny fair organisator stichting Natuurpoort Wouwse Plantage heeft ook een kraam met informatie over de Natuurpoort, de wandelroutes en wat merchandise (o.a. de felbegeerde buttons van de Natuurpoort). Eveneens is er koffie-to-go te verkrijgen.
Natuurpoort Wouwse Plantage