Deelnemers

logo PinnyFair1

Inmiddels hebben zich al een aantal deelnemers aangemeld voor 2022.

Double Eye Design

Handgemaakt edelsmeedwerk, versieringstechnieken:  emailleren, metaalembossing en flame painting. Workshops in studio in Wouwse Plantage.

 

Double Eye Design

Grime Urs & Gezonde Variatie

Grimmeert al jaren voor klein en groot, met carnaval, kinderfeestjes, dansvoorstellingen. Met vrolijke kleuren, vrolijke gezichten.

Door gezond gevarieerd te leven, te eten en te ontspannen zorg je voor een evenwicht in je lichaam, fysiek en mentaal, voor je emoties en voor je immuunsysteem. Ursula helpt zoeken naar de balans, bij vragen of voeding, allergieën, stress etc. D.m.v. adviezen, recepten en Bachbloesems energetische behandelingen.
Gezonde Variatie

Hinkelbij

De honing- en fruitproducten van Hinkelbij vinden hun oorsprong in de polder De gebruikte natuurlijke producten en de passie proef je in het eindproduct.

Hinkelbij

Van Driel Landschapsbeheer

Van Driel landschapsbeheer is familiebedrijf gespecialiseerd in landschapsbeheer in opdracht van gemeenten en natuurorganisaties. Hiernaast verkopen we artikelen zoals schapenvachtjes, wollen sloffen en handcreme's
Van Driel landschapsbeheer

Bobijntje

Anita van Loon verkoopt zelfgemaakte lederen tassen en juweeltjes.

VVV Roosendaal

VVV Roosendaal is de start locatie voor een bezoek aan Roosendaal. Wil je weten waar je kan overnachten, waar je het beste kan shoppen of welke dorpen je echt moet bezoeken ? We helpen je graag !
VVV Roosendaal

Rabarberkwekerij Mies BV

Rabarber van Rabarberkwekerij Mies BV, U herkent hem uit duizenden. Die rode/frisgroene kleur, fijne smaak, lekker! Rabarber is rijk aan vitamine C en veel mineralen. Er zijn heerlijke recepten mee te maken, heel veelzijdig, zowel voor bij een hoofdgerecht, als voor bij een nagerecht. Ook laten we met onze eigen rabarber vlaaitjes bakken bij een plaatselijke bakker in Nispen. Lekker fris van smaak bij de koffie. Genieten!!
Rabarber

Minibieb de Spil

Boekenkraam van Boekspot/Minibieb de Spil.
Boekspot/Minibieb

Salientje

Salientje is een (on line) theewinkeltje in Roosendaal. Bij ons kan je terecht voor de heerlijkste biologische losse thee en leuke accessoires. 

Salientje

Twinsetdesign atelier winkel is een ontmoetingsplaats voor inspiratie en creatieve ideeën. Ook verzorgen wij cursussen. Op de fair vind u bij ons objecten in metaal en hout. Tevens een demomstratie houtbranden.
Twinsetdesign

't goede leven

 kleur ✖ natuur ✖ vilt ✖ keramiek ✖ meubels ✖ liefde ✖ dromen✖ interieur ✖ eenvoud ✖ samen ✖ mooi ✖ puur ✖ bijzonder ✖ lef ✖ thuis

Vanuit KLEUR is in 2018 ’t goede leven voortgekomen. Ik had al heel lang het idee dat de wijze waarop wij wonen en met spullen omgaan anders kan. Door bijvoorbeeld meer oog te hebben voor een prettige leefomgeving die in balans is, door voedzaam en lekker eten, spullen die duurzaam zijn en met aandacht gemaakt, samenzijn met vrienden en familie, muziek en kunst ... kortom ’t goede leven.

t-goedeleven

We hebben we een oude schuur aan huis omgetoverd tot een atelier waar onze creatieve workshops worden gegeven. Dit alles gericht op woondecoratie, woonaccessoires en lifestyle. Je  kunt bij Simpel & Puur ook terecht voor opdrachten op maat, DIY pakketten en het huren van onze ruimte om zelf workshops te verzorgen.
Simple & Puur