Deelnemers

logo PinnyFair1

Een overzicht van alle deelnemers van editie 2022.

Double Eye Design

Handgemaakt edelsmeedwerk, versieringstechnieken:  emailleren, metaalembossing en flame painting. Workshops in studio in Wouwse Plantage.

Double Eye Design

Gezonde Variatie

Door gezond gevarieerd te leven, te eten en te ontspannen zorg je voor een evenwicht in je lichaam, fysiek en mentaal, voor je emoties en voor je immuunsysteem. Ursula helpt zoeken naar de balans, bij vragen of voeding, allergieën, stress etc. D.m.v. adviezen, recepten en Bachbloesems energetische behandelingen.
Gezonde Variatie

Hinkelbij

De honing- en fruitproducten van Hinkelbij vinden hun oorsprong in de polder De gebruikte natuurlijke producten en de passie proef je in het eindproduct.

Hinkelbij

Bobijntje

Anita van Loon verkoopt zelfgemaakte lederen tassen en juweeltjes.

VVV Roosendaal

VVV Roosendaal is de start locatie voor een bezoek aan Roosendaal. Wil je weten waar je kan overnachten, waar je het beste kan shoppen of welke dorpen je echt moet bezoeken ? We helpen je graag !
VVV Roosendaal

Rabarberkwekerij Mies BV

Rabarber van Rabarberkwekerij Mies BV, U herkent hem uit duizenden. Die rode/frisgroene kleur, fijne smaak, lekker! Rabarber is rijk aan vitamine C en veel mineralen. Er zijn heerlijke recepten mee te maken, heel veelzijdig, zowel voor bij een hoofdgerecht, als voor bij een nagerecht. Ook laten we met onze eigen rabarber vlaaitjes bakken bij een plaatselijke bakker in Nispen. Lekker fris van smaak bij de koffie. Genieten!!
Rabarber

Salientje

Salientje is een (on line) theewinkeltje in Roosendaal. Bij ons kan je terecht voor de heerlijkste biologische losse thee en leuke accessoires. 

Salientje

Twinset maakt toegankelijke kunst, aansprekend design en unieke Home Deco. Er wordt duurzaam gewerkt met veelal gebruikte materialen en voorwerpen.
Twinsetdesign

Pinny fair organisator stichting Natuurpoort Wouwse Plantage heeft ook een kraam met informatie over de Natuurpoort, de wandelroutes en wat merchandise (o.a. de felbegeerde buttons van de Natuurpoort). Eveneens is er koffie-to-go en andere verfrissingen te verkrijgen.
Natuurpoort Wouwse Plantage

Verzorgt creatieve workshops voor jong en oud. Daarnaast verkoopt Crea Dito woonaccessoires, tassen, portemonnees, sieraden en shawls.
Crea Dito

made.bysylvia

Mijn passie voor schelpen heb ik verwerkt in allerlei kleuren en maten schelpenhangers. Zo heb je altijd dat heerlijke vrije gevoel dichtbij huis.
facebook pagina

Vogelkast.com

Last van eikenprocessierupsen? Dan is de beste oplossing om dit te bestrijding met koolmees vogelkasten!


Vogelkast.com

De Gaerde

De Gaerde is een kleine kwekerij van bijzondere vaste planten met karakter. Met deze borderplanten maakt de Gaerde uw tuinontwerp GRATIS. Kom eens kijken op de schouwenbaan 13b. Koffie staat klaar !
De Gaerde

Stoffig Cadeautje


Allerhande leuke Cadeautjes van Stof.

ColSensation

Wij zijn een familie die mee gaan doen met de CoLSensation. Door Vogelhuisjes, gemaakt van resthout, en gebakken eierkoeken te verkopen, hopen we geld bij elkaar te krijgen voor kankeronderzoek.
CoLSensation

Marleen Vinke

Op deze kraam is werk van haar te zien. Tekeningen in pastel. Ook kunt u informatie verkrijgen over workshops pasteltekenen en cursussen schilderen.

Zijzelf is op de markt te vinden met haar schildersezel. Tekenen van mensen is haar passie!

Marleen Vinke

Vleesboerderij Mangelaars

In onze boerderijwinkel hebben wij heerlijk rund en varkens vlees in kleine porties verpakt en diepgevroren. Van onze eigen Parthenaise runderen en ‘beter leven’ varkens.

Tevens kun je een kijkje nemen op ons bedrijf
Mangelaarsvlees

Atelier Precious Memories

Ik maak n blijvende decoratie van dierbare herinneringen van mensen. Dat kan met allerlei materiaal, bijv. Bloemen, bruids /rouwwerk, kleine voorwerpen ( bijv. N pijp , rammelaar, babykleding , afdruk van n hondepoot, enz… ) ik werk t liefst in opdracht, zodat ik er echt n unieke decoratie van kan maken helemaal naar wens van m’n klanten.

Facebook

Kwekerij gebroeders Mies

Wij zijn Ronald en Jeroen Mies en de eigenaren van kwekerij GebroedersMies. Wij hebben verschillende soorten tomaten zoals: tros mini-cherry, tros cherry en tros tomaten. Deze tomaten worden op smaak geteeld. Ook kunnen we deze allemaal verpakt aanbieden. Afzet vind plaats via onze telers vereniging Onixgrowers.


Verkoopt praktische producten voor peuters zoals serviesgoed, lunchboxen, drinkflessen, tassen, handdoeken, etc. met leuke illustraties van o.a. Auto's, Eenhoorns, Dino's, Tractors en Pony's
4ukkies

Ik ben Winnie en maak baby en kinderkleding. Deze worden gemaakt van biologische stoffen en zijn duurzaam en eerlijk. Ook word er kleding gemaakt op maat, want tenslotte heeft niet ieder kindje een "standaard" maatje.
Soofien

Elly’s snuisterijen

Elly verkoopt gezellige vintage/ curiosa artikelen. (geen rommelmarkt materiaal)

instagram

Moestuinwinkel Bij Vicky

Op een eerlijke en natuurlijke manier eten uit je tuin halen daar word ik blij van. Kijken wat het seizoen je te bieden heeft en daar je dagelijkse menu op aanpassen. Ik gun het iedereen! Leven in en met de natuur en daar dagelijks de vruchten van plukken. Natuurlijker kan toch niet? Daarom bied ik een ruim aanbod van moestuinplanten aan.
Bij Vicky 

Van Driel Landschapsbeheer

Van Driel landschapsbeheer is familiebedrijf gespecialiseerd in landschapsbeheer in opdracht van gemeenten en natuurorganisaties. Hiernaast verkopen we artikelen zoals schapenvachtjes, wollen sloffen en handcreme's, schapenwol en aanverwante artikelen. Ook zullen er schapen aanwezig zijn op het grasveld van de natuurpoort.
Van Driel landschapsbeheer

Marjolein Ottele

Ik verbouw op een biologische manier seizoensgebonden groente en fruit en ik maak ook zelf jam.

Van Aert Aardbeien & Asperges

Voor de lekkerste aardbeien en asperges, vers van eigen land, moet je bij van Aert Aardbeien en Asperges  op de Bergsebaan in Nispen zijn. Alles dagelijks vers en 7 dagen in de week open tijdens het seizoen. Maandag t/m vrijdag 07:00 tot 21:00, en in het weekend van 07:00 tot 19:00 uur. Alle betaalmiddelen  mogelijk. En natuurlijk ook vers te koop tijdens de Pinny Fair.
Van Aert

Bakkerij C Heijnen

De Warme bakker (3e generatie) uit Wouw. U kunt hier terecht voor onze specialiteiten w.o. Worst/Saucijzenbrood, bruidstaarten niet te vergeten de overheerlijke aardbijen broodjes.

Bakkerij C Heijnen

Samen op maat

Samen op maat is een praktijk voor gewichtscoaching op een holistische manier. Dieuwertje bekijkt op basis van o.a. intuïtie de vraag om leefstijl verandering vanuit verschillende invalshoeken van de mens. Alles werkt immers samen. Zelfbewustzijn, zelfontplooiing hebben allemaal effect op het lichaam. Om handvaten te geven om intuïtief te eten maakt ze ook gebruik van de Chinese Vijf Elementen kookleergang.
Samen op maat