Deelnemers

logo PinnyFair1

Definitief ingeschreven deelnemers voor editie 2023.
Het aantal neemt nog wekelijks toe !

Double Eye Design

Handgemaakt edelsmeedwerk, versieringstechnieken:  emailleren, metaalembossing en flame painting. Workshops in studio in Wouwse Plantage.


Double Eye Design

Salientje

Onze (h)eerlijke thee zijn allemaal 100% natuurlijk. Lekker voor een momentje voor jezelf, samen of lascadeautje te geven. Zien we je dan ?  
Salientje

Pinny fair organisator stichting Natuurpoort Wouwse Plantage heeft ook een kraam met informatie over de Natuurpoort, de wandelroutes en wat merchandise (o.a. de felbegeerde buttons van de Natuurpoort). Eveneens is er koffie-to-go en andere verfrissingen te verkrijgen.


Natuurpoort Wouwse Plantage

made.bysylvia

Aloha!
Het strandgevoel dicht bij huis!!
Made by Silvia maakt schelpenhangers van piepklein tot mega groot.


facebook pagina

Vleesboerderij Mangelaars

Op onze boerderij houden wij runderen van het ras Parthenaise. In onze winkel verkopen wij dit vlees. Het is klein geproportioneerd en diepgevroren. Daarnaast hebben we ook varkens en kippenvlees. Al onze dieren worden gehouden volgens het Beter leven keurmerk. Ook van de boerderij: aardappelen, eieren, uien en walnoten. Tevens weckproducten.
Mangelaarsvlees

De slingertuin - Tuinlokaal


Wij presenteren een leuke collectie tuinplanten en geven de bezoekers daarbij veel fijne ontwerp en plantentips. Samen voor vergroening!
de slingertuin   tuinlokaal 

Karin van Roosendaal

Categorie: Kamer Planten

Hartje Brabant

Hartje Brabant is een webshop in Roosendaal, wij verkopen woonaccessoires die passen in een landelijk interieur.
Hartje Brabant

Het Baklokaal

Als bakkersdochter heb ik de laatste jaren toch vaak gedroomd over mijn eigen bakkerij. Sinds mijn vader niet meer leeft, is die behoefte alleen maar sterker geworden. Mijn deelname aan Heel Holland Bakt heeft het realiseren van een eigen Baklokaal in een versnelling gebracht. Met mijn achtergrond als vitaliteitscoach en voedingsdeskundige weet ik zelf graag precies wat ik eet. Tevens jurylid voor "heel de Pin bakt" 
hetbakkershart

Het Confituur Kraampje

Ambachtelijke, met liefde, huisgemaakte confituur|jam, mosterd, pindakaas,... Ook lekkere koekjes en bonbons. Kortom allerlei artisanale lekkernijen.


Facebook

Atelier Precious Memories

Ik maak n blijvende decoratie van dierbare herinneringen van mensen. Dat kan met allerlei materiaal, bijv. Bloemen, bruids /rouwwerk, kleine voorwerpen ( bijv. N pijp , rammelaar, babykleding , afdruk van n hondepoot, enz… ) ik werk t liefst in opdracht, zodat ik er echt n unieke decoratie van kan maken helemaal naar wens van m’n klanten.

Facebook

paracord Eugenie

Zelfgemaakte halsbanden en hondenlijnen van paracord touw of ppm. Kies zelf welke knoop, kleur.

Facebook

Crea Dito

Verzorgt creatieve workshops voor jong en oud. Daarnaast verkoopt Crea Dito woonaccessoires, tassen, portemonnees, sieraden en shawls.
Crea Dito

 

Leuk Joh!

De plek voor een uniek en handgem(h)aakt cadeau. Hippe haksels, vooral babyartikelen en knuffels , maar ook leuke gadgets. Ook naar eigen wens te maken.
Facebook

Stoffig cadeautje


Allerhande leuke Cadeautjes van Stof.

Kwekerij gebroeders Mies

Wij zijn Ronald en Jeroen Mies en de eigenaren van kwekerij GebroedersMies. Wij hebben verschillende soorten tomaten zoals: tros mini-cherry, tros cherry en tros tomaten. Deze tomaten worden op smaak geteeld. Ook kunnen we deze allemaal verpakt aanbieden. Afzet vind plaats via onze telers vereniging Onixgrowers.

Bobijntje


Anita van Loon verkoopt zelfgemaakte lederen tassen en juweeltjes.

De Gaerde

De Gaerde is een kleine kwekerij van bijzondere vaste planten met karakter. Met deze borderplanten maakt de Gaerde uw tuinontwerp GRATIS. Kom eens kijken op de schouwenbaan 13b. Koffie staat klaar !
De Gaerde

Rabarber kwekerij Mies B.V.


Heerlijke rabarber! Al meer dan 50 jaar toen wij rabarber. een heerlijk product, rijk aan vitamine C en veel mineralen. En typisch Engels! Kom je ook proeven op de Pinny Fair ?
Rabarber

Marjolijn Ottele

Verkoop van seizoensgroenten en fruit. Planten en huisgemaakte jam (diverse soorten)

Toos van de Weijgaert

Van merinowol en zijde met water en olijfzeep vilt ik draagbare creaties. Waaronder shawls, stola's, haarbanden en veel meer. Daarnaast vilt in opdracht wandobjecten, waaronder bomen mijn specialiteit zijn.
Vilt en zijde